Van 2001 tot 2011 was Jef in diverse functies binnen VTZ van de KNVB werkzaam. Na deze leerzame periode is Jef in 2011 gestart met enkele enthousiaste voetbalcollega’s onder de naam Holland Soccerways, met activiteiten bij diverse kleine en grote voetbalverenigingen. Deze organisatie helpt voetbalverenigingen alle facetten voor een optimale jeugdvoetbalopleiding stap voor stap te verbeteren, altijd rekening houdend met de specifieke wensen en mogelijkheden van de vereniging.

 

Jef heeft na een intensief voetbalverleden in Nederland, België en Spanje, zijn beroepsleven gewijd aan het op een hoger peil brengen van sporters, in het bijzonder voetballers. Hij is docent Lichamelijke opvoeding, voetbaltrainer/coach Oefenmeester1 en gecertificeerd Keeperstrainer. Hij is jarenlang KNVB docent geweest voor het opleiden van jeugdkader voor de Nederlandse voetbalverenigingen.

Ook heeft hij in dienst van de KNVB in de functie van Regio Coach in het Jeugd Plan Nederland talentvolle jongens en meisjes in de regio Brabant geholpen de eerste stappen te zetten in een glanzende voetbalcarrière.

Zijn, en onze doelstelling is de jeugdvoetbalopleiding bij de voetbalverenigingen op een hoog peil te brengen én te houden. Wij maken, om dat doel te bereiken, gebruik van Jefs enorme netwerk van professionals uit de voetbal en onderwijswereld.

Tijd voor vernieuwing: V&K Socceradvice!

Nu anno 2018, gaat Jef zijn eigen weg, los van Holland Soccerways, los van de KNVB.

Zijn doelstelling is de jonge voetballers weer de gelegenheid bieden in optimale omstandigheden met een gestructureerd plan, wegwijs te maken in de nieuwe en oude voetbalvormen: van 2 tegen 2 naar 11 tegen 11!

Jef Vels

Talentherkenning

Talentontwikkeling

Door jarenlange ervaring is V&K gespecialiseerd in het herkennen van talent. Hetgeen zien, herkennen en benoemen van waartoe een speler wél toe in staat is, in plaats van benoemen wat de tekortkomingen zijn, met als gevolg dat spelers op hun kernkwaliteiten gewezen worden. Dit is een van de speerpunten van V&K.​

Alle spelers en speelsters hebben talent, de een wat meer dan de ander, waarbij ieder individu ook nog eens zijn of haar specifieke voetbalkwaliteiten heeft. V&K is gespecialiseerd in de persoonlijke ontwikkeling van ieder individu, afgestemd op maat.

Over V&K Socceradvice

Opleiden en coachtrajecten

Vanuit zowel verenigingen als individuele trainers wordt regelmatig ondersteuning gevraagd aan V&K. Het specifiek coachen, trainen en begeleiden van de jongste jeugd tot en met de senioren bij zowel jongens, meisjes, dames en heren is een vak apart, waarbij we u graag ondersteunen.

Thema-

bijeenkomsten

Verenigingen hebben regelmatige specifieke hulpvragen, waarbij de kennis van V&K wordt ingeroepen. Thema's als: Hoe coach ik pupillen tijdens de wedstrijd? of; Hoe krijgen we meer doorstroming vanuit de junioren naar de selectie? Uiteraard zijn er nog vele voorbeelden te noemen, wij kunnen u helpen om door middel van een of meerdere bijeenkomsten het gewenste thema onder de aandacht te brengen én om vervolgens stappen te maken binnen het bewuste thema bij uw vereniging.

Trainingsclinics

Uiteraard geeft V&K ook clinics en/ of demonstratietrainingen bij uw vereniging of op locatie. Trainingen waarbij u vooraf de doelstelling bepaald en V&K samen met u en uw trainers deze trainingsdoelstelling gaan bewerkstelligen.

Ontwikkelen
beleidsplan

Veel clubs hebben een voetbaltechnisch beleidsplan, maar helaas kan de uitvoering hiervan niet voldoende bewaakt worden. Het ontwikkelen van een plan op maat voor uw vereniging, kan hierbij helpen. V&K heeft veel ervaring in het op maat schrijven en bewaken van beleidsplannen en kan uw vereniging hierbij ondersteunen.

Stagedagen en
trainingskampen

V&K, kan voor uw vereniging volledig verzorgde stagedagen/ trainingskampen organiseren. Via ons netwerk hebben wij locaties in Duitsland, België en Spanje.

Sportkleding en
accessoires

V&K heeft een ruim assortiment aan sportkleding en accessoires. Van shirts, shorts, sokken, hesjes, hoedjes, pylonen, complete trainingsoutfits, tassen, keepershandschoenen tot aan voetbalgoals, alles is verkrijgbaar bij V&K.

 

V&K Socceradvice staat voor ontwikkeling van voetbal, in de breedste zin van het woord, voetballers, voetbalsters, trainers, trainsters en overig voetbaltechnisch kader. ​